Haber Listesi

ESYSK Hentbol 30 -29 Sivas Belediye Hentbolcu kızlarımız Sivas Belediye sporu 30-29 yenerek galibiyet serisinde devam ettiler.
Demir Kızlar, Haftaya Damga Vurdu Kadınlar 1.liginde mücadele eden bayan hentbol takımımız ligin güçlü ekibi Tekirdağ Malkara’yı deplasmanda 25-31 yenmeyi başardı. Ligde oynadığı üç maçta iki galibiyet alan demir kızlarımız bir maç eksikle ligde dördüncü sıraya yerleşti.
Takımımız Aksaray’da Sporcularıma Güveniyorum Elazığ SYSK Baş antrenörü İsmail Bayraktar Aksaray Belediyesi maçı öncesi açıklamalarda bulundu
Medicalpark´tan Derneğimize Ziyaret Medicalpark Hastaneleri anlaşmalar ve sponsorluklar sorumlusu Özgül Toprak ve Elazığ Medicalpark Hastanesi kurumsal İletişim müdürü Esin Yamaç Erten derneğimizi ziyaret ettiler.‬
Olağanüstü Genel Kurulumuz Yapıldı 19.07.2019 Cuma günü saat:13:00 de Olağanüstü genel kurulumuz yapıldı.
Sporcularımız Ödüllendirildi ESYSK çatısı altında ücretsiz olarak başlattığımız 8.sınıfa hazırlık kursu kapsamında yapmış olduğumuz matematik sınavında dereceye giren öğrencilerimiz Yaren KARAKUŞ ve Şilan YILMAZ Yönetim kurulumuz tarafından ödüllendirildi.
ASKF Yönetimini Ziyaret Ettik Bu yıl Minik Kızlarda Türkiye 2.si Genç kızlarda Türkiye 3.sü ve Alanyada 2006-2007 doğumlu kızlarda turnuva Şampiyonu olan bayan hentbolcularımız ASKF Başkanı Mustafa GÜR`ü makamında ziyaret etti
ESYSK Hentbol CNN Türk de Sayın Güler Sabancı ve ünlü sunucu Cüneyt Özdemir ile beraber güzel bir gün geçirdik Toplum içinde yaptığımız çalışmalardan dolayı kulübümüze ödül verme inceliği gösteren Sabancı Vakfına ve Farkyaratanlar ekibine şahsım ve kulübüm adına teşekkür ederim.
Hedef Türkiye Şampiyonluğu İlimizin başarılı bayan hentbol takımı Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü 17-21 Haziran 2019 tarihleri arasında Bursa-Mudanya’da yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonasında hedefi Şampiyonluk olarak belirledi.
Hazırlık Maçları 2006 Doğumlu hentbolcu kızlarımız 8 günde 7 hazırlık maçı yaptı. Sırasıyla Kırşehir,Aksaray,Bursa,Mamak,Polatlı,Çorum ve Sivas takımlarıyla yapılan müsabakalar sporcularımız için büyük bir tecrübe oldu.