Haber Listesi

"Küçük Yüreklerden Bilinçli Annelere" "Küçük Yüreklerden Bilinçli Annelere" projesinde yürütüğümüz spor kurslarına ilgi her geçen gün artıyor.
Fark Yaratanlar Tanıtım Videomuz Fark Yaratanlar Tanıtım Videomuz yayına girmiştir.Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “Fark Yaratanlar” programının onuncu sezonunun beşinci Fark Yaratan’ı, hentbolu bir araç olarak kullanarak dezavantajlı ailelerin kız çocuklarını topluma kazandırmak ve daha bilinçli bir toplum oluşturmak amacıyla çalışmalar yapan Derneğimiz oldu.
İsmail BAYRAKTAR ligi Hentbol Magazin Dergisi’ne değerlendirdi… Kadınlar 1.lig`in en deneyimli takımlarından, Elazığ Sosyal Yardımlaşma takımının başarılı Antrenörü İsmail Bayraktar, ilk yarıda takımının performansını ve ligi Hentbol Magazin Dergisi’ne değerlendirdi…
ESYSK Muhteşem Başladı 1.lig Bayan Hentbol Takımı Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü lige 2 puanla başladı. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan maçı sarı siyahlı ekibimiz 24-23 kazanarak lige galibiyetle merhaba dedi. Müsabaka sonunda gazetemize bir değerlendirme yapan takım antrenörü İsmail BAYRAKTAR;
ESYSK SEZONU AÇTI 1.lig Bayan Hentbol takımımız sezonu açtı.
Minikler Elazığ’a döndü Amasya’da düzenlenen Hentbol Minikler İl Karmaları Türkiye Şampiyonasında Elazığ’ı temsil ederek Türkiye 2’ncisi olan ve kızlar alanında ise Türkiye 4’üncüsü derecelerini elde eden takım ilimize döndü.
Kadın hentbolculardan Medical Park Hastanesine ziyaret ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı, Medical Park Elazığ Hastanesini ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket verdi.
Minik Melekler Türkiye 2.si Amasya`da yapılan Minikler il karmalarına katılan bayan hentbol takımımız büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 2.si oldu.
Hentbolcu Kızlarımız Rövanşı Farklı Kazandı Hentbolcu kızlarımız sahasında konuk ettiği Bursa Ekibi’ne 24 sayı fark attı
Hentbolcularımızın Çıkışı Sürüyor İkinci yarıda çok farklı bir ESYSK hentbol takımı izlemeye devam ediyoruz. Hentbolcu Kızlarımız Kemalpaşa`dan sonra zorlu rakip Kastamonuyu`da yenerek puanını 15 çıkardı.