Haber Listesi

Takımımız Finaller için yola çıktı Elazığ Medikalpark Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü bayan hentbol takımı 7-11 Haziran 2011 tarihlerinde yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Birinciliği Finalleri için bugün Kastamonu’ya gitti.
Sporcularımız Stres Attı Medikalpark Sosyal Yardımlaşma sporcuları ve teknik ekibi sivrice`de piknik yaparak stres attı.
Bayanlarımız Finallere Hazırlanıyor Elazığ Medikalpark Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü bayan hentbol takımı 7-11 Haziran 2011 tarihlerinde Kastamonu’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Birinciliği Finalleri hazırlıklarına başladı.
Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurulunu yaptı. Genel kurulda yaptığı tüzük değişikliği ile ismini Elazığ Medikalpark Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Derneği olarak değiştirdi.
Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonası Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapıyoruz.
Olağanüstü Genel Kurulu Duyurusu Yönetim kurulumuz Olağanüstü Genel Kurulu toplantısı kararı aldı
Gençlerimiz Türkiye 4. cüsü 29 Mart - 02 Nisan 2011 tarihlerinde Antalya ilinde yapılan Gençler Türkiye Şampiyonasında takımımız bir ilke imza atarak Türkiye 4.cüsü oldu.
Antalya Hazırlıkları Sürüyor 29 Mart -02 Nisan 2011 tarihlerinde Antalya`da yapılacak olan Türkiye Gençler Finallerine katılacak olan takımımızda hazırlıklar sürüyor.
ESYSK Ligi Galibiyetle Bitirdi Ligin son maçında rakibi Çorum Ayyıldızı deplasmanda 42-18 yenen takımımız ligi galibeyetle kapattı.
Esysk : 26 - Rize Ardeşen : 21 Elazığ Sosyal Yardımlaşma bayan hentbol takımımız kendi evinde oynadığı Rize Ardeşen müsabakasını kazanarak 12.ci galibiyetine ulaştı