Haber Listesi

Artvin 20 ESYSK 21 Hentbolcu Kızlarımız Artvin deplasmanından galibiyetle döndü
Demir Kızlarımız Galibiyet Serisine Devam Ediyor. Geçen hafta deplasmanda Yozgat temsilcisini 10 sayı farkla yenen hentbolcularımız bu hafta evimizde oynadığımız Rize Olimpik karşılaşmasını da 12 sayı farkla kazanmasını bildi.
Yozgat 28 ESYSK 38 Deplasmandan galibiyetle dönüyoruz Yozgat 28 Elazığ 38 Tebrikler Takım
ESYSK 2021-2022 Sezon Klibi ESYSK 2021-2022 Sezon Klibi
Demir Kızlar Aksaray Maçına Hazırlanıyor Geçen hafta evinde Adana temsilcisini 27-22 yenerek evine puansız gönderen hentbolcu kızlarımız bu hafta 23 Ekim 2021 Cumartesi saat:13.00 de Yakup Kılıç spor salonunda ağırlayacağı Aksaray Belediye Spor Kulübünü de puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.
Demir Kızlar Evinde Galip Türkiye Hentbol Kadınlar 1.liginde ilimizi temsil eden Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü evinde oynadığı ilk maçta ilk galibiyetini aldı.
Trafik Koridoru Projemiz Bir Spor Kulübünden daha fazlası olmaya devam ediyoruz. Pilot okullarımızdan İsmet paşa ilkokulumuzda trafik koridoru projemizi hayata geçirdik. Projemizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
ESYSK Tanıtım Videosu Kulübümüzün kısa bir tanıtım videosu hazırlandı. Emeği geçen Talha kardeşimize teşekkür ederiz.
Dergimiz Çıktı Dergimiz Çıktı Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü olarak yapmış olduğumuz faaliyetleri içeren dergimizi çıkardık. Dergimize online ulaşmak için aşağıdaki linkleri tıklayınız
3 Sporcumuz Milli Takım Kampına Davet Edildi Gelecek sezon Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi`nde mücadele edecek Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı`ndan 3 sporcusu, Avrupa Şampiyonası Elemeleri kampına davet edildi.