Haber Listesi

Lafontaine Butik Otele Teşekkür Hentbolcularımız İstanbul Üsküdar maçı için iki gün konaklama yaptığı Mudanya Lafontaine Butik Otelden ayrıldı. Üsküdar Belediyesi maçı için İstanbul’a geçen takımımızın Baş antrenörü İsmail BAYRAKTAR yaptığı açıklamada;
Hentbolcularımızdan Şuhut Kaymakamlığına Ziyaret Hentbol Kadınlar Süper Ligindeki temsilcimiz Elâzığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü sporcuları Afyon Şuhut Kaymakamı Erkan KAÇMAZ’I makamında ziyaret etti
ESYSK Bir Spor Kulübünden Daha Fazlası Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü bir Spor Kulübünden daha fazlası olmaya devam ediyor.
Mustafa Alpay´dan Kulübümüze Ziyaret Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı ve Birevim Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, 2020-2021 sezonunda Kadınlar Süper Ligi’nde Elazığ’ı temsil edecek olan Kadın Hentbol Takımımızı ziyaret etti.
Medicalpark Sağlık Sponsorumuz 2020-2021 Sezonunda Kadınlar Hentbol Süper Liginde ilimizi temsil edecek olan Kadın hentbol takımımız yeni sezon öncesi Medicalpark ile Sağlık Sponsorluğu protokolü imzaladı.
İHA Haber Videomuz İHA Haber Videomuz
Demir Kızlar Süper Ligde Bu Öyle sıradan bir hikâye değil; İnanmışlığın, Çalışmanın, Hırsın, Pes etmemenin ve gerçek bir hentbol ailesi oluşun hikâyesi.
Canlı Yayınlarımız Devam Ediyor Hentbol Gündemin Canlı Yayın Konuğu Olduk
Başkanımız Sabancı Vakfının Konuğu Dernek Başkanımız İsmail BAYRAKTAR Sabancı Vakfı tarafından Organize edilen Fark yaratanlar programın İnstagram konuğu oluyor.
19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun