Haber Listesi

Sporcularımızla Depremzedelere Su ve İkramlık malzeme dağıttık. Sporcularımızla beraber salonumuzda barınan depremzedelere su ve ikramlık malzeme dağıttık.
Salonumuz Depremzedelerimizin hizmetine açılmıştır. Depremden sonra kulübümüze bağlı spor salonu depremzedelerin hizmetine açılmıştır. Depremzedeleri ilimizin milletvekili sayın Gürsel Erol ziyaret etti.
Biz bitti demeden bitmez ! Bugün oynadığımız ve büyük bir mücadele örneği verdiğimiz Trabzon Ortahisar Belediye müsabakasını 28-26 kazandık.
Özlem Bitiyor Haydi Maça ! Hentbol takımımız ikinci yarının ilk maçı olan Ortahisar Belediyesi müsabakası için hazırlıkları tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı.
1955 Batma Belediyesinden Ziyaret İlimizde oynanan Yıldız müsabakaları için Elazığ`a gelen 1955 Batman Belediyesi sporcuları ve teknik ekibi kulübümüzü ziyaret etti.
Yıldız Kızlarda Şampiyon ESYSK İlimizde oynanan Yarı Final hentbol müsabakalarında Demir Kızlarımız tüm rakiplerini farklı yenerek grup Şampiyonu oldu.
Yıldız Maçları Başlıyor Elazığ’da Yıldız müsabakaları başlıyor .Yarını maç oynamadan geçecek takımımız Çarşamba saat 09:00 da Sivas Belediye ile aynı gün 18:00 de Tokat Tensilcisi ile karşılaşacaktır.
İl Müdürümüz Abdulsamet EREN Kulübümüzü Ziyaret etti.. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet EREN ve hizmet müdürlerimiz Alattin Özdemir , Suat Acar ve Oktay Arık bugün kulübümüzü ziyaret ederek antrenmanda sporcularımızla muhabbet ettiler. Takımımıza ve kulübümüze göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz .
ilk Yarıyı Namağlup Bitirdik. Bugün oynadığımız Yozgat müsabakasını 34-24 kazanarak ilk yarıyı namağlup olarak bitirdik. Bu kadar imkansızlara rağmen bu başarıda emeği olan herkesi kutluyorum İnandığımız yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Bize inan destekleyen tüm sporsevere teşekkür ederiz Biz çok büyük bir aileyiz ESYSK HENTBOL ( Bir Spor Kulübünden Daha Fazlası )
Olağan Genel Kurul Duyurusu 26 Nisan 2022 Tarihinde yürürlüğe giren spor kulüpleri ve spor federasyonları kanunu çerçevesinde derneğimizin tüzüğünde değişiklik yapmak için 27.12.2022 Salı günü saat:12:00`de Rızaiye mah. Yunus Emre Bulvarı no:122 adresinde bulunan dernek binamızda Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz.